Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274076

Amistoso (Int.) 731274076 Información oficial sobre el partido 731274076 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Csepelion Alineación oficial del equipo 'Csepelion' en el partido 4 - 0 Large Hattrick Crap Alineación oficial del equipo 'Large Hattrick Crap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Csepelion Alineación oficial del equipo 'Csepelion' en el partido 1 - 0 Large Hattrick Crap Alineación oficial del equipo 'Large Hattrick Crap' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Csepelion

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Csepelion. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Adrián Da Silva xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Csepelion va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Richi Kostezer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Seyhan Dindar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de Csepelion van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Seyhan Dindar augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dmytro Mykytsei, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Large Hattrick Crap

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LHC, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Rafael Huju va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zbigniew Sieja de LHC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.