Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273814

Amistoso (Int., RC) 731273814 Información oficial sobre el partido 731273814 en Hattrick

08.05.2024 18:55:00

LondonSystem Alineación oficial del equipo 'LondonSystem' en el partido 1 - 0 CSKA Maldive Alineación oficial del equipo 'CSKA Maldive' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LondonSystem Alineación oficial del equipo 'LondonSystem' en el partido 2 - 1 CSKA Maldive Alineación oficial del equipo 'CSKA Maldive' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LondonSystem

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Hikaru 'Bullet' Nakamura, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): En Sven 'The Man' Rettich va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 22, però el porter visitant Sadik Magdy el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): LS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Théo 'Bull' Hernandez en un 1 contra 1 amb el porter Sadik Magdy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El LS ho intentava per la dreta per mitjà de Théo 'Bull' Hernandez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Haile 'Theo' Gebre Selassie va rematar alt.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Hikaru 'Bullet' Nakamura, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Anton 'Toni' Polster una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Sadik Magdy va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Moudachirou 'Cotty' Amadou de LS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CSKA Maldive

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sadik Magdy va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Gábor Vörös, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Maldive va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mohamed Muhusin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.