Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273652

Amistoso (Int., RC) 731273652 Información oficial sobre el partido 731273652 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Os pititos Alineación oficial del equipo 'Os pititos' en el partido 2 - 1 Cannes on ball Alineación oficial del equipo 'Cannes on ball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Os pititos Alineación oficial del equipo 'Os pititos' en el partido 4 - 1 Cannes on ball Alineación oficial del equipo 'Cannes on ball' en el partido
Tiene mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os pititos

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): pititos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Oliver Weidentrift va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): pititos va aconseguir el 2 - 0 quan Fredrik Einarsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Coré Téllez Peña, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Oliver Weidentrift gairebé va marcar per a pititos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 288 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Al minut 65 un defensor va evitar que un jugador del pititos pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Ion Văcăraşu de pititos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Vitjun Bayan per la seva rapidesa. Al minut 78 va intentar marxar per velocitat d'en Sérgio José Mendes Silva, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vitjun Bayan va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sędziwoj Gogół de pititos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cannes on ball

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Pjotr Rodeland va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cannonball, Basile Drocourt, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Pjotr Rodeland va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.