Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273276

Amistoso 731273276 Información oficial sobre el partido 731273276 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Barcelona RedBirds Alineación oficial del equipo 'Barcelona RedBirds' en el partido 1 - 1 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcelona RedBirds Alineación oficial del equipo 'Barcelona RedBirds' en el partido 3 - 1 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona RedBirds

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Risto Vähätörmä, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nassuh Assana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ali İsmail Coşar de RedBirds va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gustavo Rivadeneira al minut 26 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a RedBirds per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Valiente Caballer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gustavo Rivadeneira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Gustavo Rivadeneira va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RedBirds que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nassuh Assana.

Club Atletico San Esteban

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Manuel Roberto Scruzalmesa sempre és una garantia. Al minut 39, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Augustyn Szerefen marcar el 0 - 1 per al Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Heidar Mohammadi Yazdi, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a RedBirds, però Gustavo Rivadeneira no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Bagot de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.