Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273263

Amistoso (Int.) 731273263 Información oficial sobre el partido 731273263 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Yare FC Alineación oficial del equipo 'Yare FC' en el partido 4 - 3 Głogowscy Desperaci Alineación oficial del equipo 'Głogowscy Desperaci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yare FC Alineación oficial del equipo 'Yare FC' en el partido 2 - 2 Głogowscy Desperaci Alineación oficial del equipo 'Głogowscy Desperaci' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yare FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Oscar Rodolfo Rodriguez Baez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Yare amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Joaquim Maria Casasas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Anatol' Smuraga va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Yare empatava el partit, 3 a 3, al minut 49.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Yare va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Oscar Rodolfo Rodriguez Baez aconseguint el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en 钟 (Zhong) 昉毅 (Fangyi) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Yare.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Jesús Serrano Molera del Yare ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klaudius Pöpping de Yare va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Głogowscy Desperaci

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Moisés Jimeno Caballer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sierosław Nieścioruk de Desperaci va fer un bon esprint per escapar-se de Jens Liepe i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kuba Sitek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kuba Sitek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Feliks Zmarz de Desperaci no va ser gol per ben poc.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Zdzisław Turczyk que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Desperaci va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Zdzisław Turczyk va quedar-se sol davant el porter Jamher Espíritu, però aquest va poder aturar el xut.