Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273184

Amistoso (Int., RC) 731273184 Información oficial sobre el partido 731273184 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

pobladura del valle 23 Alineación oficial del equipo 'pobladura del valle 23' en el partido 7 - 8 Athletic Club DF Alineación oficial del equipo 'Athletic Club DF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pobladura del valle 23 Alineación oficial del equipo 'pobladura del valle 23' en el partido 1 - 3 Athletic Club DF Alineación oficial del equipo 'Athletic Club DF' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pobladura del valle 23

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pobladura contenien la respiració mentre en Ozren Rakitić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Rafał Łazarewicz no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 104 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Miró va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de pobladura, Johann Jensen, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El pobladura va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rafał Łazarewicz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ozren Rakitić gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johann Jensen de pobladura va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): José Miguel Tello de pobladura, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jan Bożek en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de pobladura Lovre Bujanec no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jan Bożek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Ozren Rakitić de pobladura va superar Jan Bożek, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 6 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eric Cunill va xutar fora per a pobladura, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Antonio Miró anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a pobladura.

Athletic Club DF

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Athletic va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Jozef Poradský, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Michelangelo Alfone va pentinar un córner cap al segon pal que Hans Joerg Bezzenberger va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): Amb 94 minuts jugats, Girivar Wankhede de Athletic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Ciro Giunta de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jozef Poradský quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ernesto Cambria va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 庞 (Pang) 哲 (Zhe), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 庞 (Pang) 哲 (Zhe) va desviar el xut final de Simon Mazzotta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Hans Joerg Bezzenberger de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Émilien Poupeau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Sasso Kreilinger de Athletic és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Girivar Wankhede va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Athletic a la tanda de penals: 6 - 6!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Athletic, Hans Joerg Bezzenberger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): En Natan Ben Basat no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Lovre Bujanec encara el va fer més i el marcador va situar-se 7 - 8 per a Athletic.