Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731272028

Amistoso (Int., RC) 731272028 Información oficial sobre el partido 731272028 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

F-16 jubileuszowa Alineación oficial del equipo 'F-16 jubileuszowa' en el partido 7 - 1 Fcm. Dinamo Alineación oficial del equipo 'Fcm. Dinamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F-16 jubileuszowa Alineación oficial del equipo 'F-16 jubileuszowa' en el partido 3 - 0 Fcm. Dinamo Alineación oficial del equipo 'Fcm. Dinamo' en el partido
Tiene mucha potra 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F-16 jubileuszowa

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): jubileuszowa, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Apolinary Nosarzewski per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 28 i semblava que jubileuszowa desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Reinhart Olsen va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Reinhart Olsen va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de jubileuszowa al minut 35, que va llançar ajustat al pal en Paweł Chajęcki. 4 - 0 pels locals.
  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Dorel Steriade encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Apolinary Nosarzewski anotar per a jubileuszowa el 5 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): jubileuszowa va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gideon Jahan va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del jubileuszowa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Damaszke va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Marian Źrebiec gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Claudiu-Andrei Firuţă va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jubileuszowa ho intentava per la dreta per mitjà de Jan Damaszke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Apolinary Nosarzewski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apolinary Nosarzewski de jubileuszowa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55 de partit, Apolinary Nosarzewski de jubileuszowa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Fcm. Dinamo

Goles Goles

  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 40 en Gheorghiţă Cherciu va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Anton Pârv podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Anton Pârv va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dinamo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergiu-Mihai Medaru, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Gheorghiţă Cherciu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dinamo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roman Păun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.