Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731270095

Amistoso (Int., RC) 731270095 Información oficial sobre el partido 731270095 en Hattrick

08.05.2024 05:00:00

C.C Amber Alineación oficial del equipo 'C.C Amber' en el partido 1 - 3 Greifensee Gryphons Taschkent Alineación oficial del equipo 'Greifensee Gryphons Taschkent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.C Amber Alineación oficial del equipo 'C.C Amber' en el partido 0 - 2 Greifensee Gryphons Taschkent Alineación oficial del equipo 'Greifensee Gryphons Taschkent' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.C Amber

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): C.C Amber equilibrava la balança al minut 81. En Mohd Amran Safiuddin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Telo Vaza va estar a punt d'empatar per a C.C Amber quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nodirbek Agzamov va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thu Htin Lin.

Greifensee Gryphons Taschkent

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zohidjon Hamdamov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.C Amber. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Farruh G’ofurov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Greifensee es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 92.
  • 181 Minuto 95 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alan Kipling de Greifensee l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 95 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giovanni Toninelli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Den Bakbergenov al minut 9 semblava entrar, però Rafiuddin Nasrul Haq va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alan Kipling després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafiuddin Nasrul Haq va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giovanni Toninelli va superar els defenses rivals per velocitat al minut 68 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Greifensee va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Den Bakbergenov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Viktor Sarbaev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.