Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269378

Amistoso (Int., RC) 731269378 Información oficial sobre el partido 731269378 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

CF Abramão e Agarraki Alineación oficial del equipo 'CF Abramão e Agarraki' en el partido 2 - 1 Bongo fury's Alineación oficial del equipo 'Bongo fury's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Abramão e Agarraki Alineación oficial del equipo 'CF Abramão e Agarraki' en el partido 0 - 2 Bongo fury's Alineación oficial del equipo 'Bongo fury's' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Abramão e Agarraki

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miro Sá la va rematar Rogério Tripa amb una magnífica volea que va fer pujar per a Agarraki el 1 - 0.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Rogério Tripa va pentinar un córner cap al segon pal que Miro Sá va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Miro Sá va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Agarraki que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Humberto dos Santos de Agarraki es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bongo fury's

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Bongo van mostrar una bona compenetració quan al minut 83 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Chavdar Búchvarov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Lazar Abalmasov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jussi Rintanen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Bongo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Domingo Brota la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Bongo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.