Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267097

Amistoso (Int., RC) 731267097 Información oficial sobre el partido 731267097 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido 6 - 0 F.C. Martas Alineación oficial del equipo 'F.C. Martas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido 2 - 0 F.C. Martas Alineación oficial del equipo 'F.C. Martas' en el partido
Tiene mucha potra 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las águilas

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Jaime Zigüenza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de águilas, Raúl Solana, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Martín Ávila va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de águilas al minut 26, que va llançar ajustat al pal en Jose Navarro. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de águilas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jose Navarro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del águilas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Aceña va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Ache Echeberría de águilas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Solana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Klaudio Etxegoin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

F.C. Martas

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arkadijus Kukarevičius de Martas es va guanyar la targeta groga merescudament.