Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266914

Amistoso (Int., RC) 731266914 Información oficial sobre el partido 731266914 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Pepinus Alineación oficial del equipo 'Pepinus' en el partido 3 - 0 AFC17 Alineación oficial del equipo 'AFC17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepinus Alineación oficial del equipo 'Pepinus' en el partido 3 - 0 AFC17 Alineación oficial del equipo 'AFC17' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepinus

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pepinus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alessandro Weiersmüller va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Fernández-Sacristan de Pepinus va fer un bon esprint per escapar-se de Jesús Obrero i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Fernández-Sacristan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alessandro Weiersmüller va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Juan Pablo Isturizaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Pavle Prvulović va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Luis Eduardo Fernández Santillana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pavle Prvulović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herrmann Maximillian Hingsten de Pepinus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AFC17

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Ádám Puskás va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): AFC17 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de László Miatow des de l'esquerra va sortir desviat.