Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266340

Amistoso (Int., RC) 731266340 Información oficial sobre el partido 731266340 en Hattrick

08.05.2024 12:10:00

_meS_Que_un_Club Alineación oficial del equipo '_meS_Que_un_Club' en el partido 0 - 1 Atl. Cárcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Cárcavas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_meS_Que_un_Club Alineación oficial del equipo '_meS_Que_un_Club' en el partido 0 - 2 Atl. Cárcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Cárcavas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_meS_Que_un_Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de _BARCA_ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Constantin Boian, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Kalkaman Abirov de _BARCA_ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atl. Cárcavas

Goles Goles

  • 174 Minuto 102 (Gol de penalti): Al minut 102 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Julio César Zaldierna va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cárcavas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Bruguer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jordi Bruguer de Cárcavas no va ser gol per ben poc.
  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76 de partit, Julio César Zaldierna de Cárcavas va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Jordi Bruguer va estar a punt de posar per davant a Cárcavas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Moreno Vidal va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Al minut 96, un refús desafortunat de Ignacio Moreno Vidal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Julio César Zaldierna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Buttafuoco.