Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264559

Amistoso (Int., RC) 731264559 Información oficial sobre el partido 731264559 en Hattrick

07.05.2024 19:50:00

Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 7 - 6 Working Class Alineación oficial del equipo 'Working Class' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 4 - 0 Working Class Alineación oficial del equipo 'Working Class' en el partido
Tiene bastante suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer lever cul sec

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ayoze Gamecho, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 110 Minuto 82 (Gol de falta): Bruno Gschwend va aconseguir l'empat per a Bayer mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Bayer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Bruno Gschwend va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Amb 10 minuts disputats, Bruno Gschwend gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Battista Manno va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bayer va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Ayoze Gamecho va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bayer Gustavo Giuseppe quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Ramon Ganahl quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Nicolas Mathis va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 99 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nicolas Mathis va superar els defenses rivals per velocitat al minut 99 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 es va veure una gran oportunitat per a Bayer per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gregor Heeb, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gustavo Giuseppe va estar a punt d'avançar els locals al minut 112 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Ganahl de Bayer es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bayer Nicolas Mathis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Battista Manno. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Bayer, Gustavo Giuseppe, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bayer, Gregor Heeb, col·locà la pilota just a les mans d'en Battista Manno. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Bayer Noah Schranz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Battista Manno es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Heinrich Hallauer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Bayer.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ayoze Gamecho de Bayer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Godot Wäger de Bayer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Battista Manno en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 055 Minuto 135 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Elija Hauser de Bayer és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 6.

Working Class

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vincenzo Pieretti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Timon Dervos la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Cesare Prodon de Working va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Tarquinio Pedri de Working va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Federico Ursino de Working anava molt fort i col·locat però Joël Gassner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Battista Manno va xutar fora per a Working, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Vincenzo Pieretti de Working, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joël Gassner en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Cesare Prodon va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Pietro Luca Ragghianti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Working.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Nazario Papotto de Working va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 057 Minuto 134 (Penalti marcado (nervioso)): En Timon Dervos no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Joël Gassner encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 6 per a Working.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Jozias Barendrecht de Working va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.