Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263171

Amistoso (Int., RC) 731263171 Información oficial sobre el partido 731263171 en Hattrick

07.05.2024 21:30:00

New Star Chamois Alineación oficial del equipo 'New Star Chamois' en el partido 1 - 2 Banesh Iglo Alineación oficial del equipo 'Banesh Iglo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Star Chamois Alineación oficial del equipo 'New Star Chamois' en el partido 1 - 3 Banesh Iglo Alineación oficial del equipo 'Banesh Iglo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Star Chamois

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Stuart Hunt va donar a Chamois un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Banesh Iglo

Goles Goles

  • 160 Minuto 15 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Djibril Guedehoungue va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 15: 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Daren Akakpo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Fahrettin Ergin va estar a punt de posar per davant a Banesh amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergio Cruz va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): El Banesh va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 77 amb un llançament de falta perillós. En Djibril Guedehoungue però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Wassim Ait-Lachgar va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Banesh van sortir al contraatac al minut 88, però Fahrettin Ergin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Hauge Heilbo de Banesh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.