Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262944

Amistoso (Int., RC) 731262944 Información oficial sobre el partido 731262944 en Hattrick

08.05.2024 11:55:00

Anubi FC Alineación oficial del equipo 'Anubi FC' en el partido 0 - 2 Freeky Titans Alineación oficial del equipo 'Freeky Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anubi FC Alineación oficial del equipo 'Anubi FC' en el partido 2 - 0 Freeky Titans Alineación oficial del equipo 'Freeky Titans' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anubi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Anubi va gaudir d'un penal a favor al minut 2, però el jugador Erik Hybo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Tungeshwar Agarkar.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Anubi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Uroš Ivanišević ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Erik Hybo tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 289 Minuto 76 (Ocasión evento especial): Luciano Wuffli va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 76, però no s'esperava que en Heribert Rätz, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Freeky Titans

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Freeky sabia com jugar al contraatac, i al minut 16, Blake Yabba Yabba va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Blake Yabba Yabba va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Milan Johnsen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jamey Woodforde de Freeky va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.