Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262939

Amistoso (Int., RC) 731262939 Información oficial sobre el partido 731262939 en Hattrick

08.05.2024 14:20:00

Saguramo FC Alineación oficial del equipo 'Saguramo FC' en el partido 4 - 3 C.D. Rayo España Alineación oficial del equipo 'C.D. Rayo España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Saguramo FC Alineación oficial del equipo 'Saguramo FC' en el partido 3 - 2 C.D. Rayo España Alineación oficial del equipo 'C.D. Rayo España' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saguramo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saguramo contenien la respiració mentre en Karaman Jolbordi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vakhushti Khushrudiani de Saguramo va aconseguir igualar el partit al minut 53, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Tengo Gogoladze va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Saguramo.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Passats 104 minuts, Karaman Jolbordi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Saguramo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Vakhushti Khushrudiani de Saguramo va intentar batre la porteria rival al minut 47 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Abel Jankarashvili va estar a punt d'empatar per a Saguramo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Xavi Aballó va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Tarkhan Duruli de Saguramo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tarkhan Duruli de Saguramo per doble groga al minut 72.

C.D. Rayo España

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Miquel Morera que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Aurelio De los Santos de España va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 en Aurelio De los Santos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Teruel va fer una magnífica centrada, però la rematada de Aurelio De los Santos va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ernst-Gerald Egelhofer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 264 Minuto 109 (Ocasión de penalti): Zakaria Kelekhsashvili es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 109 va aturar un penal a Aurelio De los Santos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aurelio De los Santos de España la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernst-Gerald Egelhofer de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.