Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262480

Amistoso (Int., RC) 731262480 Información oficial sobre el partido 731262480 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Kickers Geisenhain Alineación oficial del equipo 'Kickers Geisenhain' en el partido 4 - 0 Cooper Dogs Alineación oficial del equipo 'Cooper Dogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kickers Geisenhain Alineación oficial del equipo 'Kickers Geisenhain' en el partido 5 - 0 Cooper Dogs Alineación oficial del equipo 'Cooper Dogs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kickers Geisenhain

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Kai Spechtrich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Geisenhain va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kai Spechtrich, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Heinz Konetzny que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Geisenhain va aconseguir el 3 - 0 quan Heinz Konetzny va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Geisenhain va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ingemar Farrensteiner des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Heinz Konetzny per la seva rapidesa. Al minut 26 va intentar marxar per velocitat d'en Robert Watson, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Heinz Konetzny. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Heinz Konetzny gairebé va marcar per a Geisenhain des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdel Centioni de Geisenhain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cooper Dogs

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cuono Secchi.