Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261799

Amistoso (Int., RC) 731261799 Información oficial sobre el partido 731261799 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Atlético Barrallo Alineación oficial del equipo 'Atlético Barrallo' en el partido 6 - 0 Recruhys AC Alineación oficial del equipo 'Recruhys AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Barrallo Alineación oficial del equipo 'Atlético Barrallo' en el partido 6 - 0 Recruhys AC Alineación oficial del equipo 'Recruhys AC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Barrallo

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Atlético s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Javier Maestre Osorio per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Echedey García Arroba, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atlético.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bittor Iturriaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eduard Hosta va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Javier Maestre Osorio va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 47 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bittor Iturriaga es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Bittor Iturriaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Echedey García Arroba de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bittor Iturriaga per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Louis Huber va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Manolo Herrera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Recruhys AC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Renn Frieseisen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Martin Ludig va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Recruhys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Romain Boden, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lautaro Perez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Knaus de Recruhys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.