Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261788

Amistoso (Int., RC) 731261788 Información oficial sobre el partido 731261788 en Hattrick

08.05.2024 11:30:00

Hibernian MFC Alineación oficial del equipo 'Hibernian MFC' en el partido 8 - 0 Real Vinigo Alineación oficial del equipo 'Real Vinigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Hibernian MFC Alineación oficial del equipo 'Hibernian MFC' en el partido 10 - 0 Real Vinigo Alineación oficial del equipo 'Real Vinigo' en el partido
Tiene mala suerte 9.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hibernian MFC

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 19, indicava inequívocament que en Chris Drever va saber trobar la xarxa rival. Hibernian desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Conner Gelfert va incrementar l'avantatge de Hibernian amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nestor Norrman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Hibernian.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kyle Reid va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Hibernian va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kyle Reid, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hibernian pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fred Heerschop va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hibernian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iain St Martin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Conner Gelfert gairebé va marcar per a Hibernian des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dakis Thomakos per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ugo Maria Mi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Graham McClanaghan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Vinigo

Goles Goles

  • 125 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Robert Niklas va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Oleksandr Kirylchyk que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gwennaël Le Moal va deixar a Nestor Norrman assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.