Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260840

Amistoso (Int.) 731260840 Información oficial sobre el partido 731260840 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido 6 - 4 TJ Družstevník Dolné Dubové Alineación oficial del equipo 'TJ Družstevník Dolné Dubové' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido 7 - 2 TJ Družstevník Dolné Dubové Alineación oficial del equipo 'TJ Družstevník Dolné Dubové' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sakona FB

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pere Josep Gauxach de Sakona va aconseguir igualar el partit al minut 16, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sakona van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Imanol Caetano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Xavi Baqués de Sakona empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Sakona va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 50 Akize Jaka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Sakona prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Pere Josep Gauxach va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Akize Jaka es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sakona va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 31 que Valerio Animobono no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Miquel de Sakona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TJ Družstevník Dolné Dubové

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Dubové va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Jozef Kopasný va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miloš Jakubko va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 29 minuts quan Miloš Jakubko va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Metod Zaprihač, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miloš Jakubko era molt més ràpid que el defensa Marc Miquel. Al minut 53, el jugador de Dubové va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gabriel Galindo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Jozef Kopasný, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dubové va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Sören Köckhuber va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Emil Ubl va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 49. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".