Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260715

Amistoso (Int.) 731260715 Información oficial sobre el partido 731260715 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

McFlys Alineación oficial del equipo 'McFlys' en el partido 1 - 6 Jupiter Holding Alineación oficial del equipo 'Jupiter Holding' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
McFlys Alineación oficial del equipo 'McFlys' en el partido 1 - 9 Jupiter Holding Alineación oficial del equipo 'Jupiter Holding' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

McFlys

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): McFlys va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Rudolf van Luin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Marcelino Gorrochategui va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 90 amb una falta ben llançada per en Rudolf van Luin, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Jupiter Holding

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ladislav Hrách és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Roman Nouzák perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Roman Nouzák de Jupiter va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Roman Nouzák va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jakub Borák, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Jupiter l'avantatge per 1 - 5. Erik Kutílek en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Adam Marák des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jakub Borák quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rolando Posadas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Jupiter quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jakub Borák va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Milan Bílek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.