Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260499

Amistoso (Int.) 731260499 Información oficial sobre el partido 731260499 en Hattrick

08.05.2024 11:30:00

Dreamers@2 Alineación oficial del equipo 'Dreamers@2' en el partido 0 - 4 Horny hippos Alineación oficial del equipo 'Horny hippos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dreamers@2 Alineación oficial del equipo 'Dreamers@2' en el partido 0 - 4 Horny hippos Alineación oficial del equipo 'Horny hippos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreamers@2

Horny hippos

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Quan passaven 35 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del hippos. En Panayiotis Zavoliarakis va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del hippos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vito Lendini va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Vito Lendini va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erick Mwenda de hippos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): hippos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Love Igelander va quedar-se sol davant el porter Paul Harrington, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Vito Lendini va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): hippos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Anthony Majaliwa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip hippos Aurélio José Carreira quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Erick Mwenda l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Karl Wechlin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paul Harrington va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Love Igelander quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paul Harrington, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Calvin Stammheim de hippos es va guanyar la targeta groga merescudament.