Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260442

Amistoso 731260442 Información oficial sobre el partido 731260442 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Yeovil Town Football Club. Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club.' en el partido 2 - 2 Cobol F.C. Alineación oficial del equipo 'Cobol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yeovil Town Football Club. Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club.' en el partido 0 - 1 Cobol F.C. Alineación oficial del equipo 'Cobol F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yeovil Town Football Club.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Javier Cabero va donar a Yeovil TFC un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Cabero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Yeovil TFC, un peu providencial d'en Delfino Arcade va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dídac Bruguera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ronni Egeland de Yeovil TFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Delfino Arcade de Yeovil TFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cobol F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 54 minuts Vito Mrčela va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 85, quan Kenneth Gray va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cobol a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lucreţiu Laciu va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.