Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260421

Amistoso 731260421 Información oficial sobre el partido 731260421 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido 1 - 5 Novaherzios Alineación oficial del equipo 'Novaherzios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido 0 - 4 Novaherzios Alineación oficial del equipo 'Novaherzios' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Galponcito F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Francisco Sotés va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Martín Portero va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. AGFC posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AGFC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Honorino Mena, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Martín Portero de AGFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Novaherzios

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jesús Vitre que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Novaherzios agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jesús Vitre amb mestria.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Paco Serna va anar a parar al cap de Ramon Momparler que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Novaherzios el 1 - 3.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Paco Serna va augmentar l'avantatge de Novaherzios a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gavin Quinlan va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 18, en un 1 contra 1 amb el porter, però Javier La Grecca va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gavin Quinlan des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Marcial Pompeyo al minut 20 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Elazar Iribarnea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iván Dura després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier La Grecca va poder desviar-lo a córner.