Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259413

Amistoso (Int.) 731259413 Información oficial sobre el partido 731259413 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Genoa wdsm Alineación oficial del equipo 'Genoa wdsm' en el partido 3 - 3 Asha'man CB Alineación oficial del equipo 'Asha'man CB' en el partido
3 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 6
3 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
0 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Normal
Genoa wdsm Alineación oficial del equipo 'Genoa wdsm' en el partido 3 - 3 Asha'man CB Alineación oficial del equipo 'Asha'man CB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Genoa wdsm Alineación oficial del equipo 'Genoa wdsm' en el partido 7 - 2 Asha'man CB Alineación oficial del equipo 'Asha'man CB' en el partido
Es un cenizo 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genoa wdsm

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Gaëtan Schärli, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Genoa.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rolf-Günther Grabrucker va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Genoa empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Passat el minut 80 de joc, Ulfried Thiess facilitava les coses al Genoa amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Michał Łabanowski va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 24 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Ulfried Thiess no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Mohd Shahrul Mohd Luthfi de Genoa va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Michał Łabanowski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michał Łabanowski de Genoa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Asha'man CB

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Rosado que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ashaman.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Ashaman va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Etmar Guilarte va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador de Ashaman Alfredo Ochoa va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 79 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luigi Bertagnoli va ridiculitzar a en Marek Jadczak amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ronny Kvia va deixar a Marek Jadczak assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Etmar Guilarte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.