Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731258330

Amistoso (Int.) 731258330 Información oficial sobre el partido 731258330 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Monty Python's Flying Circus Alineación oficial del equipo 'Monty Python's Flying Circus' en el partido 1 - 0 SV Bettrum Alineación oficial del equipo 'SV Bettrum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monty Python's Flying Circus Alineación oficial del equipo 'Monty Python's Flying Circus' en el partido 2 - 0 SV Bettrum Alineación oficial del equipo 'SV Bettrum' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monty Python's Flying Circus

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va premiar Pythons amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Juan Luis Entriago va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luc Vrancken va deixar a Berkecan Keylan assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Laraña no va ser aprofitada per en Abdelmouqtader Raisse que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, 詹 (Zhan) 云嘉 (Yunjia) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimiliano 'Massimo Meridio' Moriglia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SV Bettrum

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bettrum va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Timothy Kalchbauer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bettrum sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gaetano Parravani, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Garzillo de Bettrum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.