Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731257459

Amistoso (Int.) 731257459 Información oficial sobre el partido 731257459 en Hattrick

08.05.2024 18:25:00

Toucans Athletic F.C Alineación oficial del equipo 'Toucans Athletic F.C' en el partido 1 - 2 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Toucans Athletic F.C Alineación oficial del equipo 'Toucans Athletic F.C' en el partido 6 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toucans Athletic F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Athletic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Elísio dos Ramos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aldo Maria Anderlucci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Phoenix Winnen va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Víctor Aisenberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aldo Maria Anderlucci, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Athletic enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ari Reis va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 el Athletic va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gustavo José Gomes no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Athletic Aytam Yavari quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Artur Balseira va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Real Almuñécar

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Octavio Delgado la va convertir en gol amb un remat de cap en Codrin Huza tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 19 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pedro Señor va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Alejandro Barrientos de Almuñécar va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Arantzamendi de Almuñécar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.