Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256645

Amistoso 731256645 Información oficial sobre el partido 731256645 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Cható Alineación oficial del equipo 'Cható' en el partido 4 - 2 St Matthew Alineación oficial del equipo 'St Matthew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Cható Alineación oficial del equipo 'Cható' en el partido 7 - 3 St Matthew Alineación oficial del equipo 'St Matthew' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cható

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Àngel Ramon Espuny va donar a Cható un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va provocar un lliure directe. Àngel Ramon Espuny el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cameron Emerton, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cható.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Cható va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cameron Emerton, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sugoi Menchero va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 24. En Cameron Emerton va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Humberto Grillo de Cható va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sugoi Menchero de Cható va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

St Matthew

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ignacio Gand que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Hatz Ilarratz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Matthew va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Jeppe Kallesø va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hatz Ilarratz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Matthew havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Matamalas va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeppe Kallesø de Matthew va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.