Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254394

Amistoso (Int.) 731254394 Información oficial sobre el partido 731254394 en Hattrick

08.05.2024 14:15:00

Burek4All Alineación oficial del equipo 'Burek4All' en el partido 5 - 4 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Burek4All Alineación oficial del equipo 'Burek4All' en el partido 2 - 5 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene bastante suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burek4All

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jonas Adelgård al minut 11, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Burek4All i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giovanni Mariella va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Burek4All va aconseguir el 3 - 0 quan Slavko Stikić va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Burek4All s'avançava al marcador al minut 54, després d'un rebot que va caçar en Jonas Adelgård per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 82 gràcies a la jugada de Gaweł Trzepacz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

FC Albacete

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Albacete van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 43 quan Julián Garcés de Marcilla sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Julián Garcés de Marcilla va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 44 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Julián Garcés de Marcilla van servir per superar a l'últim defensor, en Mahir Hajdić. Tot va acabar amb el 3 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Albacete cantant "Julián Garcés de Marcilla selecció!"
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Martín Abrain marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Ubaldez va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Martín Abrain aquest no va estar a l'altura.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Telmo Sebastião va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Albacete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roger Zijp, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Andrea Camos quasi aconsegueix empatar per Albacete al minut 57, però Bojan Dodig va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Andrea Camos al minut 58 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Ubaldez.