Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254176

Amistoso (Int., RC) 731254176 Información oficial sobre el partido 731254176 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CD Castalia Alineación oficial del equipo 'CD Castalia' en el partido 3 - 2 UnionSoft Alineación oficial del equipo 'UnionSoft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Castalia Alineación oficial del equipo 'CD Castalia' en el partido 2 - 0 UnionSoft Alineación oficial del equipo 'UnionSoft' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Castalia

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Gerardo Regidor de Castalia, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Salvador Granado era molt més ràpid que el defensa Răzvan Pădureanu. Al minut 82, el jugador de Castalia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Corria el minut 92 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Amadee Schöpfer, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Castalia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerardo Regidor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Castalia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salvador Granado en un 1 contra 1 amb el porter Răzvan Matroş, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Castalia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Máximo Berbel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Manel de Melide es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Castalia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Gerardo Regidor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gerardo Regidor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

UnionSoft

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de UnionSoft va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Karl-Dieter Remmelberger va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de UnionSoft va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dorin Ludoşanu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 103 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 103 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karl-Dieter Remmelberger, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armin Popescu de UnionSoft amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armin Popescu es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.