Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253753

Amistoso (Int., RC) 731253753 Información oficial sobre el partido 731253753 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Renegades EC Alineación oficial del equipo 'Renegades EC' en el partido 6 - 2 A.C. Circolo canottieri Carate-Urio Alineación oficial del equipo 'A.C. Circolo canottieri Carate-Urio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Renegades EC Alineación oficial del equipo 'Renegades EC' en el partido 6 - 0 A.C. Circolo canottieri Carate-Urio Alineación oficial del equipo 'A.C. Circolo canottieri Carate-Urio' en el partido
Tiene un resultado normal 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Renegades EC

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Gilabèrt de Roca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Renegades va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gilabèrt de Roca progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Renegades a 3 - 1. José Cros va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Renegades va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Gilbarrasa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Renegades va augmentar la diferència quan Marcos Mercader no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Gilbarrasa es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Federico Vista al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Néstor Urrea Palafox va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Carlos López González va servir per deixar enrere el gegant Federico Vista al minut 44, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): José Cros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Federico Vista va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Rui Jorge Morais, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos López González de Renegades va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rui Jorge Morais de Renegades va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Rames de Renegades es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.C. Circolo canottieri Carate-Urio

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Ermes Dalla Sega de Carate-Urio va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Luigi Ninni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Carate-Urio, Ermes Dalla Sega, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio De Capitani di Vimercate de Carate-Urio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sergio De Capitani di Vimercate de Carate-Urio es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.