Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253001

Amistoso (Int.) 731253001 Información oficial sobre el partido 731253001 en Hattrick

08.05.2024 23:40:00

FC Los Gatos Que Bailan Alineación oficial del equipo 'FC Los Gatos Que Bailan' en el partido 6 - 0 Los Locutores Alineación oficial del equipo 'Los Locutores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Los Gatos Que Bailan Alineación oficial del equipo 'FC Los Gatos Que Bailan' en el partido 4 - 0 Los Locutores Alineación oficial del equipo 'Los Locutores' en el partido
Tiene suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Gatos Que Bailan

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Giovanbattista Lo Bianco de Bailan, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Asen Angelov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Giovanbattista Lo Bianco va augmentar l'avantatge de Bailan a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Giovanbattista Lo Bianco sempre és una garantia. Al minut 40, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Manuel Klawitter marcar el 4 - 0 per al Bailan.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Bailan va aconseguir el 5 - 0 quan Manuel Klawitter va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bailan a 6 - 0. Franklin Van Damme va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): Franklin Van Damme va sorprendre Kálmán Annási amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Locutores. La jugada d'estratègia del Bailan per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernst Nordkvist va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nasser Bari Abu Jibara després que el jugador de Bailan li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Los Locutores