Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252764

Amistoso (Int.) 731252764 Información oficial sobre el partido 731252764 en Hattrick

08.05.2024 16:00:00

Brutal dictators Alineación oficial del equipo 'Brutal dictators' en el partido 1 - 0 Madalenah Alineación oficial del equipo 'Madalenah' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brutal dictators Alineación oficial del equipo 'Brutal dictators' en el partido 0 - 1 Madalenah Alineación oficial del equipo 'Madalenah' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brutal dictators

Goles Goles

  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Osman Mørkved, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dag Krogsrud va intentar anar-se'n per velocitat al minut 31 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): dictators van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Mitch Coemans des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dictators va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mitch Coemans, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dictators va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dag Krogsrud va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronny Nermo.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roald Fosse de dictators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Madalenah

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Patrik Hauge es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 72 va aturar un penal a Iván Ortiz Aspe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gudiker Iriondo de Madalenah amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Danny Holvey de Madalenah es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Fontes de Madalenah la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.