Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252606

Amistoso (Int.) 731252606 Información oficial sobre el partido 731252606 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

Maunulan Kiirastuli Alineación oficial del equipo 'Maunulan Kiirastuli' en el partido 4 - 6 South_Lions Alineación oficial del equipo 'South_Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Maunulan Kiirastuli Alineación oficial del equipo 'Maunulan Kiirastuli' en el partido 1 - 4 South_Lions Alineación oficial del equipo 'South_Lions' en el partido
Tiene bastante suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maunulan Kiirastuli

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Kari Uusikoski va donar a Kiirastuli un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bálint Pest es va introduir dins la defensa central al minut 5, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Kari Uusikoski va incrementar l'avantatge de Kiirastuli amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en Miio Krapi va augmentar l'avantatge de Kiirastuli a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Aarne Sihvola de Kiirastuli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

South_Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del South_Lions van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Giménez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 40, el jugador visitant Napalis Dyrikovas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Napalis Dyrikovas la va convertir en gol amb un remat de cap en Carlos Giménez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 70 el marcador es va actualitzar: 4 - 3.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 83, quan 蘇 (Su) 曉德 (Xiaode) va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de South_Lions va ser finalitzada des de l'esquerra per Yuriy Unchikov al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de South_Lions, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nizam Batı va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): South_Lions van seguir progressant per la banda dreta. Jorge Hernán Sánchez va tenir la seva oportunitat al minut 13, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En 蘇 (Su) 曉德 (Xiaode) va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Toni Töykkälä.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): 蘇 (Su) 曉德 (Xiaode) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sebastián Zapata va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Giménez de South_Lions es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Antwone Boutros de South_Lions va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.