Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731249391

Amistoso (RC) 731249391 Información oficial sobre el partido 731249391 en Hattrick

07.05.2024 20:10:00

FC Spurgut ReUnited Alineación oficial del equipo 'FC Spurgut ReUnited' en el partido 1 - 4 Juggernaults Alineación oficial del equipo 'Juggernaults' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Spurgut ReUnited Alineación oficial del equipo 'FC Spurgut ReUnited' en el partido 1 - 3 Juggernaults Alineación oficial del equipo 'Juggernaults' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Spurgut ReUnited

Goles Goles

  • 104 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Felipe Sequeira va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Nayden Todorov no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Martín Yubano i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Spurgut, però el xut de Kalle Yli-Renko va sortir bastant desviat.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 73, un contraatac del Spurgut no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jere Lauri perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jere Lauri de Spurgut va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Juggernaults

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Teemu Pitsinki al minut 8 va permetre a Juggernaults prendre avantatge per 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Juggernaults augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dulantz Gaskue es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29, una falta xutada per Teemu Pitsinki va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Juggernaults. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Erkki Muikku de Juggernaults va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Juggernaults va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Teemu Pitsinki va quedar-se sol davant el porter Nestor Mondelaers, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Teemu Pitsinki, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Juggernaults va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Nestor Mondelaers va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kyösti Merranmaa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Janne Nolvi després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nestor Mondelaers va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Oleksi Kuustonen de Juggernaults va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.