Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731249184

Amistoso (RC) 731249184 Información oficial sobre el partido 731249184 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

U.D. Tamarán Las Palmas Alineación oficial del equipo 'U.D. Tamarán Las Palmas' en el partido 5 - 1 Manchester Alella town Alineación oficial del equipo 'Manchester Alella town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
U.D. Tamarán Las Palmas Alineación oficial del equipo 'U.D. Tamarán Las Palmas' en el partido 7 - 0 Manchester Alella town Alineación oficial del equipo 'Manchester Alella town' en el partido
Tiene mala suerte 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Tamarán Las Palmas

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Tamarán, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Inturia per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antonio Manuel Guerendain era molt més ràpid que el defensa Martino Moreno. Al minut 85, el jugador de Tamarán va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Raúl San Miguel Marín va incrementar l'avantatge de Tamarán amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 90 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Giovanni Dioguardi de Tamarán va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Inturia va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en José Manuel Sarabia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tamarán.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Erneszt Imreffy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giovanni Dioguardi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miquel dels Sants Pinsach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dalmacio Desfrán de Tamarán es va guanyar la targeta groga merescudament.

Manchester Alella town

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 68 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Majarón Adalia.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Martino Moreno, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Perico Moyano de Manchester va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelrafour Ouachit de Manchester es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.