Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248854

Amistoso 731248854 Información oficial sobre el partido 731248854 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

EsmorzarPlatPle Alineación oficial del equipo 'EsmorzarPlatPle' en el partido 4 - 1 El Cimbel Matutino Alineación oficial del equipo 'El Cimbel Matutino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EsmorzarPlatPle Alineación oficial del equipo 'EsmorzarPlatPle' en el partido 0 - 1 El Cimbel Matutino Alineación oficial del equipo 'El Cimbel Matutino' en el partido
Tiene mucha potra 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EsmorzarPlatPle

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): 沈 (Shen) 宽仁 (Kuanren) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de EsmorzarPlatPle i marcant el 1 - 0.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 57 minuts quan Rafael Balasch va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Aureli Osset, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de EsmorzarPlatPle eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 86, Salvador Zuya va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Vasil' Repchyk va descol·locar totalment la defensa contrària i Salvador Zuya no va perdonar i va marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan David Sorribas de EsmorzarPlatPle gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EsmorzarPlatPle va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Egiar Gabiriazar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Ricardo Ponce de EsmorzarPlatPle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

El Cimbel Matutino

Goles Goles

  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Matutino van mostrar una bona compenetració quan al minut 58 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Josías Mones va rematar sense oposició al fons de la xarxa.