Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248445

Amistoso 731248445 Información oficial sobre el partido 731248445 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 0 - 7 Luisinhos C. F. Alineación oficial del equipo 'Luisinhos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 0 - 8 Luisinhos C. F. Alineación oficial del equipo 'Luisinhos C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fabrizio Sossio va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Luisinhos C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Luisinhos va ser finalitzada des de l'esquerra per Trần Đình Trọng al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Neta Brunner de Luisinhos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): Johnnie Bellamy va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Luisinhos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Santiago López Gil va augmentar l'avantatge de Luisinhos a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Luisinhos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joan Escarmís.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Roger Baidal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Roger Baidal, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Johnnie Bellamy de Luisinhos va fallar un penal al minut 59, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Neta Brunner de Luisinhos es va guanyar la targeta groga merescudament.