Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731247372

Amistoso 731247372 Información oficial sobre el partido 731247372 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Vallmoll FC Alineación oficial del equipo 'Vallmoll FC' en el partido 4 - 0 Net Team Alineación oficial del equipo 'Net Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vallmoll FC Alineación oficial del equipo 'Vallmoll FC' en el partido 1 - 1 Net Team Alineación oficial del equipo 'Net Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallmoll FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Riku Sillman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vallmoll se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Vallmoll el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Riku Sillman va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Patxi Alegre Martínez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Vallmoll, al minut 31. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 135 Minuto 67 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vitali Bukia va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallmoll van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Vitali Bukia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Net Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juhan Poola va entorpir al marcador d'en Ben Dortch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Aldo Valerjev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.