Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244547

Amistoso 731244547 Información oficial sobre el partido 731244547 en Hattrick

30.04.2024 18:15:00

Potts Dream Team Alineación oficial del equipo 'Potts Dream Team' en el partido 6 - 1 Borussia Bruchtal Alineación oficial del equipo 'Borussia Bruchtal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Potts Dream Team Alineación oficial del equipo 'Potts Dream Team' en el partido 9 - 0 Borussia Bruchtal Alineación oficial del equipo 'Borussia Bruchtal' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potts Dream Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Potts s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jerry Immonen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 25 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Potts va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Majdi Doukh va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joël Manshoven, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Potts.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borussia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mariano Juan Valente la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Potts es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 63.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Potts va aconseguir el 5 - 1 quan Alejander Vanlancker va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Potts pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Gardoqui va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Mariano Juan Valente va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Potts.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Enzo van der Pennen va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 30, però el porter visitant 贺 (He) 保庭 (Baoting) el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Potts ho intentava per la dreta per mitjà de Børge Vonsild, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Børge Vonsild gairebé va marcar per a Potts des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Borussia Bruchtal

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 24, Elberich Preiß va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Igor Kavur, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.