Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242519

Amistoso 731242519 Información oficial sobre el partido 731242519 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 3 - 4 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 2 - 6 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Sangonera la Seca

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Agapito Mauri Argudo va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jesús Cadena, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Cadena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 55 minuts de joc, Agapito Mauri Argudo, corrent com un esperitat, superà primer Alessandro Marfè per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jesús Cadena del Sangonera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Ortega Flores va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Luis Ignacio Pemartín va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Iglesias.

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Propaganda va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Thomas Terras va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Deniz Kiechle va anar directament als peus de Thomas Terras que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Propaganda va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adrián Villagarcía, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mark Kreitzberg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thomas Terras es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Thomas Terras quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Propaganda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Thomas Terras va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Propaganda quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alessandro Marfè va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Adrián Villagarcía va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.