Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240200

Amistoso (Int.) 731240200 Información oficial sobre el partido 731240200 en Hattrick

01.05.2024 19:20:00

FC SMALININKAI Alineación oficial del equipo 'FC SMALININKAI' en el partido 4 - 3 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC SMALININKAI Alineación oficial del equipo 'FC SMALININKAI' en el partido 4 - 2 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Tiene un resultado normal 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SMALININKAI

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): SMALNE va reduir el marcador al minut 40 a 1 - 3 quan Perttu Törnblom va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Artem Dubravin de SMALNE va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Perttu Törnblom de SMALNE empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Artem Dubravin va donar a SMALNE un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcelius Dievaitis de SMALNE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético de Sua

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Ernest Subirà de Atlético va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Stanisław Sarbiewski la va convertir en gol amb un remat de cap en Mak Šarić tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 12 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Bohdan Kushnir va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Barna Sengel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Barna Sengel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Jarno Velthuizen de Atlético va fallar un penal al minut 27. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Vitaliano Peccia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Mario Paneghini va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Audrūnas Rubaževičius va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Gust Quadvlieg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.