Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238856

Amistoso (Int.) 731238856 Información oficial sobre el partido 731238856 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bits&Bites United Alineación oficial del equipo 'Bits&Bites United' en el partido 0 - 4 Wielki RTS Alineación oficial del equipo 'Wielki RTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bits&Bites United Alineación oficial del equipo 'Bits&Bites United' en el partido 1 - 2 Wielki RTS Alineación oficial del equipo 'Wielki RTS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bits&Bites United

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Filipe Sado quasi marca en una jugada assajada de córner que Fulgenci Bertomeu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Curucheta de Bits&Bites es va guanyar la targeta groga merescudament.

Wielki RTS

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Wielki va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Jerzy Habaź, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jerzy Habaź sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Dobrosław Habaź marcar el 0 - 2 per al Wielki.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Wielki va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Dobrosław Habaź.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wielki eren letals, i Piotr Buchcik va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Íñigo Pumpido, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marek Suszko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Marek Suszko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Íñigo Pumpido, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.