Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238717

Amistoso 731238717 Información oficial sobre el partido 731238717 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Malamoneda Alineación oficial del equipo 'Malamoneda' en el partido 1 - 1 Atlètic Club Alcoletge Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Alcoletge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Malamoneda Alineación oficial del equipo 'Malamoneda' en el partido 1 - 5 Atlètic Club Alcoletge Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Alcoletge' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malamoneda

Goles Goles

  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Francisco Sánchez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Sánchez de Malamoneda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlètic Club Alcoletge

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Cibrao Abaña entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ACA, un peu providencial d'en Xilberte Arnalich Fernández va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Jaiminho Varginha va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Rumen Tomov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): ACA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Xilberte Arnalich Fernández va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Hene Ruch al minut 50.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hene Ruch al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ismael Montalvo va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.