Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238466

Amistoso (RC) 731238466 Información oficial sobre el partido 731238466 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

ÑuTeam Alineación oficial del equipo 'ÑuTeam' en el partido 0 - 4 Lucbu FC Alineación oficial del equipo 'Lucbu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ÑuTeam Alineación oficial del equipo 'ÑuTeam' en el partido 0 - 1 Lucbu FC Alineación oficial del equipo 'Lucbu FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÑuTeam

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Robert Piter va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Richardt Odenstein va aprofitar el regal, anotant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El ÑuTeam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Earl Replogle va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ÑuTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marinho João Fernandez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ÑuTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marinho João Fernandez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Rivera de ÑuTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lucbu FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Szabolcs Révfi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lucbu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Szabolcs Révfi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Janis Meckenheim, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.