Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238030

Amistoso (Int.) 731238030 Información oficial sobre el partido 731238030 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

jonguhh Alineación oficial del equipo 'jonguhh' en el partido 1 - 3 Pique Blinders Zürich Alineación oficial del equipo 'Pique Blinders Zürich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jonguhh Alineación oficial del equipo 'jonguhh' en el partido 0 - 3 Pique Blinders Zürich Alineación oficial del equipo 'Pique Blinders Zürich' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jonguhh

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Ömer Faruk Daya va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de jonguhh.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelmouqtader Saghir.

Pique Blinders Zürich

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Gernot Alden, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 6.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Blinders Denis Unferricht va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Martino Calicchio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Denis Unferricht de Blinders va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 16 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Martino Calicchio quasi marca en una jugada assajada de córner que Gernot Alden havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Denis Unferricht es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Gerold Neuhauser va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Gernot Alden quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stefan Damyanov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Narcís Leyton després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stefan Damyanov va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ansgar Sunde de Blinders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.