Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237193

Amistoso (Int.) 731237193 Información oficial sobre el partido 731237193 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Black White Obervalme II Alineación oficial del equipo 'Black White Obervalme II' en el partido 1 - 4 B. United F.C. Alineación oficial del equipo 'B. United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Black White Obervalme II Alineación oficial del equipo 'Black White Obervalme II' en el partido 0 - 5 B. United F.C. Alineación oficial del equipo 'B. United F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black White Obervalme II

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Konrad Reck trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Obervalme per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sönke Godenrath, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

B. United F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Augusto Juárez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a United l'avantatge per 0 - 2. Cruz Laranjo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Javier Getino va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Cárdenas, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Pierre Barbier va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Wolf-Dietrich Brantner va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Florin Butaru va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en David Cárdenas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Manuel Granda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, David Cárdenas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wolf-Dietrich Brantner va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Getino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.