Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731236708

Amistoso 731236708 Información oficial sobre el partido 731236708 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

Sdj Majeure Alineación oficial del equipo 'Sdj Majeure' en el partido 3 - 3 Wavteam Alineación oficial del equipo 'Wavteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sdj Majeure Alineación oficial del equipo 'Sdj Majeure' en el partido 3 - 1 Wavteam Alineación oficial del equipo 'Wavteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sdj Majeure

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Majeure aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Levi Wijbaillie va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Joep Stevens va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Anthony Fleurance, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Daniel Mateian de Majeure va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Anthony Fleurance de Majeure va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.

Wavteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Giuseppe Zambon va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors de Wavteam no defallien en cap moment. Producte d'això, en Cyril Gloux va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Giuseppe Zambon va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Wavteam i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wavteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Rampinelli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Zambon al minut 55 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cyril Gloux de Wavteam es va guanyar la targeta groga merescudament.