Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731236433

Amistoso 731236433 Información oficial sobre el partido 731236433 en Hattrick

30.04.2024 20:05:00

FC Pinen Alineación oficial del equipo 'FC Pinen' en el partido 6 - 2 Fc pitkäsilta Alineación oficial del equipo 'Fc pitkäsilta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Pinen Alineación oficial del equipo 'FC Pinen' en el partido 4 - 0 Fc pitkäsilta Alineación oficial del equipo 'Fc pitkäsilta' en el partido
Tiene suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pinen

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Sabin Păunoiu s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Martino Stoto va donar a Pinen un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pinen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sabin Păunoiu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Maxi-Julian Kühl va augmentar l'avantatge de Pinen a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Als 73 minuts, Cristian Grabbi va ampliar l'avantatge de Pinen amb un 5 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pinen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gaspar Luís Gomes va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Jan Roihu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Sabin Păunoiu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 215 Minuto 57 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Leon Gerrard que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Roihu al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Maxi-Julian Kühl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martino Stoto de Pinen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaspar Luís Gomes de Pinen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fc pitkäsilta

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Mikko Arffman estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tuomas Blomqvist va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 10.
  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors de pitkäsilta no defallien en cap moment. Producte d'això, en Roope Moisio va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Israel Fernández Mediavilla de pitkäsilta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.