Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235355

Amistoso (Int.) 731235355 Información oficial sobre el partido 731235355 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

F.C.GloriaBuzău Alineación oficial del equipo 'F.C.GloriaBuzău' en el partido 0 - 2 Dinamo Abda Alineación oficial del equipo 'Dinamo Abda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.GloriaBuzău Alineación oficial del equipo 'F.C.GloriaBuzău' en el partido 0 - 2 Dinamo Abda Alineación oficial del equipo 'Dinamo Abda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.GloriaBuzău

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): László Fedák es va complicar la vida al minut 7 intentant esquivar Sakis Samoladas en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Dinamo, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F.C.GloriaBuzău va anar a parar a la dreta de l'atac on en Panait Roșan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): László Fedák de F.C.GloriaBuzău va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sándor Mágócs que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petru Necula de F.C.GloriaBuzău la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dinamo Abda

Goles Goles

  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Jordy Hupkes va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Dinamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Riestra, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Riestra va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Jordy Hupkes de Dinamo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, José Riestra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carl Bogdan va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Hernâni Pereira, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dinamo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dariusz Sus al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hernâni Pereira de Dinamo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordy Hupkes de Dinamo es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.